Watercoolers

Koud of Heet water

Heelijk Helder Water van BWC wordt gebotteld in 19 liter flessen. Om dit water te kunnen consumeren plaatst u de fles op een van onze watercooler.
Water Bottles

18,9 liter water uit Ruinen

Heelijk Helder Water van BWC kunt u ook op uw eigen locatie produceren met behulp van onze tapkranen. De tapkraan wordt aangesloten op een zuiveringssysteem van BWC.
Reverse Osmosis

Zelf zuiveren

Met dit systeem bereid u
ter plaatse uw eigen HeerlijkHelderWater. U heeft al een tapkraan inclusief zuiveringssysteem vanaf....
 

Veilig drinkwater
Het kost de waterleidingmaatschappijen steeds meer moeite om het drinkwater op goede kwaliteit te houden zoals wij allen gewend zijn. In het nieuws is steeds vaker te lezen dat er steeds hogere concentraties pesticiden en mengsels van medicijnen gemeten worden in het grondwater, hiermee is de kans ook steeds groter om in ons drinkwater aanwezig te zijn. Daarbij kan de kwetsbaarheid sommige bevolkingsgroepen zoals zwangere vrouwen, kinderen en mensen met een verlaagde weerstand aangetast worden.

Zelf zuiveren

HeelijkHelderWater kunt u op uw eigen locatie produceren met behulp van ons zuiveringssysteem. Er wordt een kraan gemonteerd in uw werkblad en deze wordt aangesloten op het zuiveringssysteem. Met dit systeem bereid u ter plaatse uw eigen HeerlijkHelderWater. U heeft al een tapkraan inclusief zuiveringssysteem vanaf €499,-

Zuiveringssysteem
Het zuiveringssysteem werkt met de zelfde techniek als waar wij het HeerlijkHelderWater mee bereiden. Dit is een goed doorontwikkelde techniek. BWC maakt hier al jaren gebruik van.

Reverse Osmosis technologie is filtreren op het hoogste niveau. Alleen puur water blijft er over. Het Reverse Osmosis filter is een zelfreinigend filter. Dit systeem kan in uw keukenkastje gemonteerd worden.

Reverse Osmosis functioneert het beste in combinatie met een waterontharder.

Vergroot
Bezoek onze site met waterontharders
Vraag vrijblijvend een offerte aan
X
Menu
Water Bottles
18,9 liter water
uit Ruinen
Watercoolers
Koud of Heet water
Reverse Osmosis
Zelf zuiveren
Member water quality association